sunnuntai 3. elokuuta 2014

Muutto lähestyy

Epun muutto lähestyy!

Kahden viikon päästä pakataan kamat Isojärvellä ja muutetaan Ouluun Kuivasjärvelle. Järveltä järvelle... :D

Ouluhan on mulle ja Ellille tuttu paikka, mutta Eppu ei oo asunu siellä ikinä ennen. Eppu on ollu aina vaan Isojärvellä, sitä ennen Lappeenrannassa ja Hollannissa. Muuton jälkeen ei ole meillä enää yhtään heppaa Isojärvellä, tuntuu oudolta jättää tuo toinen koti, paikka jossa on viettäny aikaa liki joka päivä reilun kahdeksan vuoden ajan.

Varmasti tulee joskus Kokkolassa käydessä käytyä Isojärvellä moikkaamassa tuttuja (ihmisiä ja hevosia!) mutta tunuu varmasti erilaiselta kun tavallaan ei oo sinne mitään asiaa... seurasta ei olla kuitenkaan eroamassa.

Totta kai jännittää myös miten Eppu sopeutuu uuteen paikkaan... talli on melko pieni, että mitenhän se leimautuu sitten muihin hevosiin. Kädet ja jalat ristiin, ettei se vaan leimautuis tarhakaveriinsa. Eri asia kun Eppu oli leimautunu Sanniin kun ne oli molemmat meidän, tai edes Namiin, koska ollaan Amandan kanssa niin paljon tekemisissä ja Amanda tuntee Epun, mutta jonkun toisen hevoseen... siitä tulis ongelmia.

Toisaalta joku väläytti mahdollisuutta että Eppu tulis meistä riippuvaiseks. Näin tuskin käy, kyllähän Eppu nytkin meille aina hirnuilee ja hörisee, tunnistaa meidän autot jne jne, mutta pärjää kuitenkin toisten hoidolla niin kuin nyt kun oltiin Virossa.

Mun mielestä tää on kuitenkin positiivinen juttu ja oon innoissani! Toivotaan että Eppu paranis ja päästäs katselemaan mahtavia maastoja. Epun terveydentilasta ei nyt mitään uutta tietoa, huomenna Ouluun klinikalle. Edelleen on mahdollista että Eppu ei parane ollenkaan. Silloin ei ole muuta mahdollisuutta kuin lopetus. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti