perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kuulumiset

Hei
Ei olekaan viikkoon päivitetty. Aika paljon on kyllä tapahtunut. Ihan maastoilua, pitkää ja lyhyttä ja koulutreeniä, pitkästä aikaa kangilla ym.
Eilen kärryharjoitukset taas, joissa Eppu sai sätkyn ja lähti kärryt perässään maneesiin. Juoksi tunnin ympyrää ja luovutti. Kärryt kippasi lopussa. Tuloksena erittäin kipeä ja turvonnut poni ja yksi pahempi haava. Lähellä jännettä.. nyt vaan rukoillaan ettei tulehdu.
Mutta siis kaikki jalat on tallella ponilla pää pelissä, tänäään eläinlääkäri kävi, rauhoitettiin, että nähtiin haava kunnolla ja saatiin hoito-ohjeet. Nyt jo kävelee, ei suostunut aamulla tulemaan karsinasta lihaskivuiltaan. Nyt se saa sitten kipulääkettä ja mahalääkettä ja mitä vielä. Vielä Eppu ei ole joko hoksannut Sannin poissaoloa tai ei välitä siitä kovasti. Toivon jälkimmäistä.

Sitten vähän suunnitellumpi juttu, tänään Epun ja meidän rakas ystävämme Sanni pääsi ikiuneen. Sannin nivelrikko oli äitynyt pahaksi. Hevonen oli päältä päin todella hyvännäköinen mutta pakko uskoa - rikki, mikä rikki. Eläinlääkäri nukutti Sannin tallipihassa ja veimme sen Himangan suunnille suvun tilalle hautaan. Sinne pääsee joskus pitkän ajan päästä ponikin, kun siitä aika jättää. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan (tai edes sinne päin), emme tule myymään Eppua koskaan.

Lähipäivät siis koostuvat kipeän hevosen hoidosta sen sijaan että olisi voinut keskittyä iloisiin asioihin hevostellessa. Tästä jos pääsisi edes viikon eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti