sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Harjoituskoulukilpailut

Tänään Kankkosen tallilla oli harjoituskoulukilpailut, joihin osallistuttiin Epun kanssa. Molemmat mentiin Helppo B, ei siellä vaikeampia luokkia ollutkaan.
Aamulla mentiin kymmenen maissa tallille, aloin letittää Epun überpaksua ja pitkää harjaa, ja Milli alko puunata muuten valmiiksi. Iskä tuli yhdentoista aikaan ja pakattiin kamat autoon (ja poni traikkuun). Unohdettiin kisatakit kotiin, joten käytiin sitte hakemassa ne kun asutaan aika tarkalleen tässä näiden kahden tallin välillä.

Kankkosella iskä kävi ilmottautumassa ja laitettiin Eppu valmiiks ja nousin selkään. Kisat oli jonkun puoli tuntia myöhässä joten verryttelyaikaa oli liikaa.. joten seisoskelin sitte aika paljon. Oli tosi lämmin (tai on vieläkin) ja puoliksi talvikarvaisella ponilla oli varmaan aika kuuma!

No starttasin luokassa toisena ja Milli viimesenä. Osaltani suoritus meni ihan hyvin muuten, mutta Eppu rikkoi muutaman kerran; mun tasapaino horjui keskilaukkalävistäjälle tullessa, joten Eppu vaihteli laukkaa. Kankkosen kentän pohja ei ole huono mutta syvä ja upottava, ja Epun kanssa se on vähän hankala koska se on kuitenkin niin vanha ja sillä on kinnerpatit. Joten se ei pysty käyttämään takapäätä ihanteellisesti. Se tuntui hankaloittavan ratsastusta huomattavasti. Muuten sellaista laiskistumisongelmaa kuin ennen ei ollut, mikä on tietysti tosi hyvä. Itse kun kisaa enää niin harvoin niin jotenkin ei enää osaa olla tarpeeksi tarkka. Pelkäsin jopa unohtavani radan.

Milli starttasi viimeisenä ja hellepäivä yhdistettynä talviturkkiseen mustaan poniin teki tepposensa. Epun kuntokaan ei varmaan vielä ole ihan parhaimmillaan (ainakaan lihaskunto)! Joten Eppu oli kyllä ihan ok, tasainen mutta väsyneen oloinen. Laitan tähän yhden kuvan verryttelystä ja videon radasta.




Ainii. Olennainen asia jäi. Prosentteja saatiin Epun kans n. 65 ja sillä päädyimme voittoon. Mikä ei tietenkään haittaa yhtään.. pääseepä välillä kunniakierrokselle :P

Edit: Milja

Moi,
joo oli kisapäivä. Ei oltu Epun kans kumpikaan terässä, meitä vaan nukutti ennen rataa... :D Iskä käski verkassa ottaan laukkaa "että sä heräisit" :DDD
Eppu oli kuitenkin ihan ok, yritti enemmän ku viime kisoissa. Kyllä sillä alkaa ny kunto nousta. Prosentteja saatiin 63,6 ja sillä tultiin kolmannelle sijalle.
Koko rata tässä.

 Voltilla...
 Keskilaukkaan!
 Lopputervehdykseen.
Blaah, joku palkintojenjako vielä, sanoo Eppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti